Sköna gröna sommartid.

Jag kan inte låta bli att älska detta fantastiska väder vi fått, visst är det underbart? Sommar, jag älskar sommaren så enormt mycket det är som att man riktigt får dra i sig värmen och älska livet. Fint är det verkligen.
Vad har jag gjort tills nu då? Jag har varit med Lisa och Alice i Stadsparken och fotograferat dessa två vackra människor. Alice var så glad hela tiden och efteråt följde det med hit och så åt vi jordgubbar som Lisa köpt. Hon bjöd även på jättegod bakelse och te i Stadsparken.

Må bra känslor riktigt viktigt med sånt faktiskt, att göra saker man mår bra av. Har tagit vara på värmen hela helgen, och tänkte försöka göra det idag med. William bör väl komma hem alldeles strax också.

Vad gör ni? Njuter ni också av värmen?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Sköna gröna sommartid.

  • 30 maj, 2017 at 23:19
   Permalink

   Men åh så trist :/. Hoppas det blir sommar för er snart :). Åh tack <3

   Reply
 • 29 maj, 2017 at 23:16
  Permalink

  Vilken fin bild på dig!

  Jag försöker absolut att ta mig tiden att göra sånt som gör mig glad och får mig att ,å bra. Det har varit extra betydelsefullt den senaste veckan, då jag har kämpat med tentor inför den stundande examen.

  (Sent) Svar: Tack för att du berömde mitt skapande! Att vara kreativ är ett exempel på sånt som får mig att må bra. 🙂

  Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: