Dark Mode Off / On
Bilar Evenemang & fester

Nu är det sommar och sol!

Ö
Igår var det RaggarRally och då bjöds det på strålade sol och trevligt sällskap. Vi åkte i Björns bil, stannade i Skedvi för pizza och prat med Björn farmor. 

Sen efteråt åkte vi till Kniva där William och hans faster Emma tog sig ett bad i dammen.

När jag kom hem såg jag på serier och sen somnade jag ganska kvickt. 

Imorse så mådde jag rejält illa så låg kvar i sängen till strax innan tolv typ. Sen gick gick jag och månadshandlade. Så har jag skrivit upp vad som ska ätas varje dag i fyra veckor framåt. Lite ekonomitänk där, och sedan har jag plöjt serien A Handmaid’s tale som verkligen är sjuktbra! Har ni sett den? 

16 Comments

  1. Såg ju på Instagram att Du var ute å åkte raggarbil i helgen 🙂
    Då jänkare å mc kommer fram på vägarna ja då känns det som om vi i alla fall närmar oss sommar.
    Vädret i helgen har icke varit så kul. Dock slapp vi ju snön som föll i Norrbotten så jag klagar icke 😉

    1. Ja jättekul :D. Visst är det så :D. Älskar raggarbilar ;). Jag skulle inte kalla mig raggarbrud direkt men är jättekul att åka 🙂
      Åh förstår att du var glad att slippa snön :-p

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: