Dark Mode Off / On
Loppis & second hand Städa

Spara, sälja och slänga.

Så nu har jag då äntligen börjat med mitt spara, slänga och sälja från förrådet. Det är så mycket med saker därnere men blir mindre och mindre. Jag började faktiskt dagen med att åka till tippen. Där slängde jag massor med gamla datordelar som inte använts sen William var bebis. Alltså grejen är den att jag många gånger tänkt när jag kommer iväg till tippen, men tyvärr blir det aldrig av och det få gånger jag varit dit har jag inte ens kommit ihåg att datadelarna fanns. Det var i fredags när jag började röja som en del saker kom fram som ska slängas.

Men jag hittade bland grejerna boken ovan. Från min stora tonårskärlek och idol Taylor Hanson. För er yngre så är det alltså en i bröderna Hanson som gjort låten MmmBop jag var helt galet kär i honom. Hade väggarna klädda med planscher av honom och hans bröder, hade VHS-band med deras konserter och var medlem i deras fan-club. Jag trodde dock inte jag sparat men tydligen var då denna kvar.

Nere i förrådet hittade jag också denna flodhäst som William hade som liten. Det är en kombination av lära-gå-vagn/bobbycar/dammsugare. Dammsugare då den helt enkelt städar upp klossar. Tänkte att jag ska försöka sälja den. För den är faktiskt rätt söt och den blir nog uppskattad av någon liten runt ett år kan jag tänka mig.

Så här ser den ut när man kan gå med den då.

Sen de jättesöta klossarna som är till. Med olika maträtter i sig.

19 Comments

 1. åhh det är så skönt när man känner att man slänger en massa o ger bort vi gjordde ju det massvis förra året dåå vi flytta men tom nu i år känns bra sen

  1. Haha det var så sjukt men precis dagen efter dök de upp i mitt flöde på FB helt bara så där :-o, och då stod det att dem släppt en ny låt! Helt sjukt!

 2. Det är så skönt när man är klar med en sån där rensning och dessutom lite kul och hitta gamla grejer! 🙂 Jag ska rensa hos mamma och pappa nästa vecka bland mina kartonger/lådor så att jag och sambon kan få förvara allt som vi vill spara där, tills vi flyttar till större 🙂

 3. Så skönt det är att börja rensa lite och lite roligt att hitta sina gamla skatter, kan säga att du var inte ensam om att vara kär i Taylor Hanson som tonåring!:P

  1. Ja den är rätt häftig :). Jag skulle ju kunna skicka den i och för sig, men har ingen aning om hur mycket den kostar med frakt? Tänkte bussgods eller något liknade :).

     1. Så nu har jag kollat mått och vikt, den väger ungefär 3 kg, är 53 lång, 27 bred och 32 djup ungefär. Kollade lite och funderar om DHL är bäst att skicka med? Då kan man skicka i deras kartonger?
      Jag tänkte 250:- men kan diskutera priset :). Är något med hjulen fram så den blir lite seg men med är säker på att man bara behöver skruva lite så låser den sig inte längre :). Kanske behöver smörjas med något till och med, den är ju inte använd på säkert 10 år ;).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: