Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Måndag och ny vecka.

Då var det måndag igen då. William går i skolan idag och 15:30-16:30 kan man gå till hans skola för att se resultaten av nationella proven. Man får alltså se sitt barns resultat eller hur man ska säga men själva proven är ju inget som visas. Vi gjorde lika när jag jobbade med årskurs 3:or förra året, och det är ju ett bra sätt för föräldrarna att få se sitt barns kunskaper så jag ska självklart dit.

Annars har jag städat idag, tagit det lite lugnt så här på klämdagen innan Sveriges nationaldag och Björns födelsedag. Björn har redan fått presenten från oss, men han har inte öppnat den ännu. Det blev en sån där perfekt present eller hur man ska säga. Det kändes verkligen jättebra att köpa den till honom. Men vad det är berättar jag imorgon.

Vad gör ni idag?

12 Comments

  1. Jag har jobbat eftersom det hade blivit en miss i läsårsplaneringen och det var vanlig skoldag. Men det gick bra det också. Nu ska jag strax sätta mig och läsa.
    Trevlig med födelsedagsfirande. Ser fram emot att få veta vad det är i paketet 😉

    1. Visst är den, den är ifrån Willow tree och jag köpte just denna genom tradera men man kan köpa dem nya också från olika sidor på nätet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.