Nationaldag och födelsedagsfirande.

Så har vi firat Björn som fyller år idag då. Det skulle bli sill så jag tog med mig eget vegetariskt. Sk*nka utan rumpa, den var faktiskt riktigt god måste jag säga. Fast det var mer som serverades förutom just sill också. Det var jättetrevligt, även om jag hade ont i min nacke. Blir tokig på nacken, det värker till och från och roligt är det inte just då.

Som sagt var det jättetrevligt och gott, och jag tog lite bilder men inte på människorna som var där. Det känns nämligen inte helt okej att lägga ut folk på nätet utan att fråga först.

Åt årets första melon kanske jag ska säga också. Älskar meloner så himla gott, det ska jag bli duktig på att köpa hem nu igen. Det är ju så gott med uppskurna meloner som man kan äta ute i solen på balkongen.

Sen bjöds det på fika också. Jättegott alltihopa! Åt lite för mycket där kände jag, men det får man göra när det är kalas tycker jag.

Tror inte jag berättade att min diskmaskin kom igår! Den är så tyst, man hör den knappt och sen så himlans bra på alla sätt och vis. Guld värt att slippa diska för hand verkligen, och bara diska i maskinen. Diskmaskin alltså tänk hur en sån enkel mackapär kan göra din vardag så mycket bättre.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Nationaldag och födelsedagsfirande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: