Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Nationaldagen 2017!


Hoppas ni får en fin nationaldag alla fina läsare! Idag ska vi fira Björn som fyller år idag och han tycks ha fått sol idag på sin födelsedag. Fast är lite för kallt för mig ändå, fast så bär jag ofta långärmat året runt med. 

Hoppas ni mår bra skriver mer senare! 

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: