Det viktiga att påminna sig själv om.

Bytte text i Lightboxen igår kväll, tyckte den var bra att ha som påminnelse och tänka kring varje dag.

Men vad har jag gjort idag? Jag har lämnat tre paket på kläder jag sålt på Tradera, och sedan tog jag en promenad hem också. Så skönt att röra på sig, jag har annars tagit det lugnt, ska fixa med tvätten alldeles strax samt titta på någon serie. Så tråkigt väder måste jag i alla fall säga att det är, längtar efter värme och sommar.

Vad gör ni idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

15 thoughts on “Det viktiga att påminna sig själv om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: