Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Lupiner och kvällspromenad.

Det är som sagt Å-festen här i stan, men eftersom jag inte är där idag så tog jag mig istället en liten promenad till Maxi där jag köpte lite godis till mig själv. Mycket för att killarna jag har här hemma åt godis och snacks själva och också blev sugen. Så jag köpte till mig själv. Blev en del lakrits, jag ÄLSKAR lakrits. På vägen hemåt såg jag dessa vackra Lupiner så tog en bild. Är med mobilen men tycker ändå bilden blev bra.

Känns som det blir en del bloggat idag, kanske för att jag inte haft någon inspiration under några dagar. Det går liksom lite upp och ner med sånt, nu idag har tydligen jag haft mer inspiration än på ett tag.

Vad gör ni ikväll? Bor i i Falun eller i närheten och ska på Å-festen?

10 Comments

  1. Lakrits är mestadels gott. Jag är mer för sötlakrits än saltlakrits.

    Ikväll gör jag inte så mycket. Ska väl försöka sova snart och vända tillbaka dygnet lite. Sov till 12:40 idag, så får väl se hur det går med den saken… 😛

    SV: Den är bra tycker jag 🙂

  2. Här har häggen just precis börjat blomma.

    Är så jäkla trött, tror det blir säng, säng, säng, sova, sova samtidigt som jag lägger Elin.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: