Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lördag och massor med regn.

Fy så tråkigt det är med vädret idag. Williams kompis har åkt hem och jag sitter och önskar vädret var som för några veckor sedan. Men det ryktas om fint väder till kvällen så får väl hoppas på det då.

Vad gör ni idag?

46 Comments

  1. Vill bara säga hur härlig din blogg är. När jag känner mig nere med massa ångest går jag in här och det är så skönt att läsa om vardagsbestyr och tankar. Det tar mig ur mig själv en stund. Stor kram!

  2. Ni hade med andra ord samma väder i Falun som vi i Gävle igår, dock regnade det hela kvällen också här! Hoppas ni fick lite uppehåll!☺

  3. Somrig bild på dig!
    Denna morgon regnar det i Stockholmsområdet. Man kan hoppas att det klarnar upp under dagen.

    (Sent) Svar: Tack så mycket för de fina orden.

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa