Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lördag och massor med regn.

Fy så tråkigt det är med vädret idag. Williams kompis har åkt hem och jag sitter och önskar vädret var som för några veckor sedan. Men det ryktas om fint väder till kvällen så får väl hoppas på det då.

Vad gör ni idag?

46 Comments

 1. Vill bara säga hur härlig din blogg är. När jag känner mig nere med massa ångest går jag in här och det är så skönt att läsa om vardagsbestyr och tankar. Det tar mig ur mig själv en stund. Stor kram!

  1. Åh din kommentar, vet du hur fin den är? <3. Den värmer mig rakt in i hjärtat. Stor kram till dig <3. Vet hur hemskt det är med ångest :(. <3

 2. fina du! 🙂 ja vädret var verkligen tråkigt igår. passade perfekt att ligga inne och vara bakis då. haha 😛

 3. Ni hade med andra ord samma väder i Falun som vi i Gävle igår, dock regnade det hela kvällen också här! Hoppas ni fick lite uppehåll!☺

 4. Somrig bild på dig!
  Denna morgon regnar det i Stockholmsområdet. Man kan hoppas att det klarnar upp under dagen.

  (Sent) Svar: Tack så mycket för de fina orden.

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: