Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Tvserier och solsken.


Idag fortsatte jag att kika på Orange is The New Black men även sista avsnittet av The Handmaids tale, så bra avsnitt! Så ska man behöva vänta till nästa år på nästa! 

Lagade som ni såg middagen idag, men innan det så åkte jag med Björn till Willys Svalan för att hämta ut ett paket. Förstod inte varför paketet kommit dit men blev glad. Var en bok som jag recenserat! Riktigt bra så ska läsa om den i bokform med. 

Känns som jag lagt ner så lite tid på bloggande. Är väl för det inte händer så mycket just nu. Dagarna är ganska lika, men imorgon börjar sommarlovet för William och då händer det nu mer saker.

Jag ska köra ut till Svärdsjö två vändor för att lämna och hämta Björns raggarbil som ska bli fixad där. 

Vad har ni för er på dagarna? 

4 Comments

  1. Jag tror det lätt blir så på sommaren:) tycker det är mindre fart i dom flesta bloggar nu:( Lite tråkigt dock så jag spenderar påtok för mycket tid med telefonen och älskar att läsa!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: