Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Tidig morgon med körning till Svärdsjö.

Björn behövde hjälp med bilen då han skulle ut och lämna raggarbilen i Svärdsjö nu på morgonen. Så jag ställde klockan och gick upp 5:30, var ganska skönt faktiskt. Så nu har jag varit ut till Svärdsjö och kommit hem igen. Har ätit frukost och har flera timmar på mig idag att göra nästan vad jag vill. Med betoning på nästan för livet är ju inte utan olika måsten.

Men eftersom jag hunnit med massor med saker redan för att jag gick upp tidigt tänkte jag passa på att städa, vattna blommor och kanske blogga lite mera. Sen är det skolavslutning för William idag också. Han slutar alltså sexan nu då, förstår knappt att det är sant. Pratade med min fina granne Jennie igår då hennes äldsta fyller 18 snart och så sa hon det där med att William börjar högstadiet till hösten. Hur fort tiden går alltså! När de flyttade hit hela familjen, skulle William börja förskoleklass. Alltså går verkligen tiden väldigt fort, åren liksom tickar på snabbt som blixten.

Hoppas ni har en fin morgon. För det har jag haft hittills, solen lyser över Falun också så kanske det kan vara fint väder som påbörjar Williams sista sommarlov på mellanstadiet.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: