Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Semesterresor

I väntan på husvagnssommar.


Nu har jag städat ut och börjat gjort fint i husvagnen inför sommarens semester. Längtar så, förra året köpte Björn denna. En riktig sjuttiotalare som inte är mycket för ögat men en ren dröm att befinna sig i. Jag har dammat, dammsugit och tvättat golven. Slängt ur gardinerna för de ska hem och bli tvättade i maskinen. 

Hoppas verkligen att vagnen går igenom besiktningen nu i veckan. Allt ser bra ut och jag vill ut i sommar. När håller jag tyst om så länge, berättar sen när vi är på väg. Vill inte locka till mig några idioter till bostaden även om det kommer vara folk som passar bostäderna åt oss. Men ändå, man kan aldrig vara för säker i den här världen. 

20 Comments

  1. Härligt med husvagn! Jag hade gärna åkt men tycker det blir så struligt med all barn. Vill tacka dig för din senaste kommentar i min blogg! Den fick mig lite lugnare, att jag inte är ensam om detta och vad det kan bero på! Ska ta upp det imorgon när jag ringer. Det är ju så mycket enklare att acceptera om man får en anledning. För blod känns ju alltid läskigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.