I väntan på husvagnssommar.


Nu har jag städat ut och börjat gjort fint i husvagnen inför sommarens semester. Längtar så, förra året köpte Björn denna. En riktig sjuttiotalare som inte är mycket för ögat men en ren dröm att befinna sig i. Jag har dammat, dammsugit och tvättat golven. Slängt ur gardinerna för de ska hem och bli tvättade i maskinen. 

Hoppas verkligen att vagnen går igenom besiktningen nu i veckan. Allt ser bra ut och jag vill ut i sommar. När håller jag tyst om så länge, berättar sen när vi är på väg. Vill inte locka till mig några idioter till bostaden även om det kommer vara folk som passar bostäderna åt oss. Men ändå, man kan aldrig vara för säker i den här världen. 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

20 thoughts on “I väntan på husvagnssommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: