Så jag tog mig en liten promenad för att lämna tillbaka den där frukten jag berättade om, och sen passade jag på att handla lite på Maxi. Gick sedan hemåt fast tog en omväg. Lyssnar på P3 dokumentär och är inte klar med avsnittet så jag ska ta och gå ut igen bara för att få sol och bara för att få lyssna.

Är nog också såna som gärna promenerar när det är fint väder? Jag älskar känslan av att bara gå i solen, känna värmen och njuta. Det är helt klart min grej, dessutom om man har hörlurarna i så känns det ännu skönare.

Tog två bilder i Stadsparken, funderar lite på just nu om jag kanske skulle ta mig en vända förbi Apoteket för att köpa lite magnesium. Behöver ta lite sånt, det är faktiskt riktigt bra att äta tycker jag, kan ju bero på att mitt problem med Restless legs dämpas med magnesium. Ett annat tips mot Restless legs är helt klar The Body shops “Cooling leg gel” som är helt fantastiskt. Det är dock en sån där produkt som tycks komma och gå.

Nej nu ska jag gå ut igen, jag vill inte slänga bort soliga dagar inomhus.

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: