Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Promenad och P3 dokumentär i solen.

Så jag tog mig en liten promenad för att lämna tillbaka den där frukten jag berättade om, och sen passade jag på att handla lite på Maxi. Gick sedan hemåt fast tog en omväg. Lyssnar på P3 dokumentär och är inte klar med avsnittet så jag ska ta och gå ut igen bara för att få sol och bara för att få lyssna.

Är nog också såna som gärna promenerar när det är fint väder? Jag älskar känslan av att bara gå i solen, känna värmen och njuta. Det är helt klart min grej, dessutom om man har hörlurarna i så känns det ännu skönare.

Tog två bilder i Stadsparken, funderar lite på just nu om jag kanske skulle ta mig en vända förbi Apoteket för att köpa lite magnesium. Behöver ta lite sånt, det är faktiskt riktigt bra att äta tycker jag, kan ju bero på att mitt problem med Restless legs dämpas med magnesium. Ett annat tips mot Restless legs är helt klar The Body shops ”Cooling leg gel” som är helt fantastiskt. Det är dock en sån där produkt som tycks komma och gå.

Nej nu ska jag gå ut igen, jag vill inte slänga bort soliga dagar inomhus.

24 Comments

  1. Bra tips, ska rekommendera det till min mamma som har haft mycket RL 🙂 Och så fina bilder! <3 Jag älskar promenader och att bara gå.. 🙂

  2. alltså allrodedendron buskar är ju så otroligt vackra runt om nu
    härligt att bara mysa i solen ja
    kram vännen o fin söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa