Idag har jag och Björn jobbat i värmen. Han har grejat med mycket kring el och sånt och jag har dammsugit och dammat, gjort fint och plockat ur gardinerna för de ska få tvättas imorgon. Fixat med sängkläderna och gjort fint. Vi tog även en vända mot Biltema för att handla lite saker och nu ser det verkligen jättefint ut inne i husvagnen. Jag sprang in på Ikea och köpte ett dra-på-lakan för att se om man kunde lägga över dynorna och det kunde man så nu ska jag köpa ungefär två stycken till så kommer det att bli perfekt i husvagnen.

Allt funkar så nu är det bara besiktning kvar på den så kan vi resa neråt i landet sedan, så himla roligt! Jag gillar verkligen det där med husvagnssemester. Det är så mysigt att campa, man kan ta sig precis dit man vill och sen kan man göra så mycket roligt på kuppen. Dessutom blir det betydligt mycket billigare än att bo på hotell också. Det känns som det här kan bli en riktigt härlig campingsommar.

Vad har ni gjort idag?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: