En allergisk dag.


Idag mår inte min kropp bra. Förbaskade myggor! Jag tål inte myggbett och heller inte bromsbett blir uppsvälld direkt och hela natten har jag sovit med en kylklamp på foten för att minska svullnaden. Björn fick köpa hydrokortision nyss för att det ska hjälpa. Vet sedan tidigare att det inte hjälper, men lyssnade väl på VCT och förhoppningsvis så kanske man för respons på torsdags om en vecka när läkaren skulle ringa mig.

Eftersom jag är allergisk har jag som feber och mår skitdåligt. Orkar inte så mycket idag faktiskt, inte det minsta kul och vad kan man göra åt saken? Ingenting!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

24 thoughts on “En allergisk dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: