Dark Mode Off / On
Sjukdomar

En allergisk dag.


Idag mår inte min kropp bra. Förbaskade myggor! Jag tål inte myggbett och heller inte bromsbett blir uppsvälld direkt och hela natten har jag sovit med en kylklamp på foten för att minska svullnaden. Björn fick köpa hydrokortision nyss för att det ska hjälpa. Vet sedan tidigare att det inte hjälper, men lyssnade väl på VCT och förhoppningsvis så kanske man för respons på torsdags om en vecka när läkaren skulle ringa mig.

Eftersom jag är allergisk har jag som feber och mår skitdåligt. Orkar inte så mycket idag faktiskt, inte det minsta kul och vad kan man göra åt saken? Ingenting!

24 Comments

  1. usch nej men lilla vännen hoppas verkligen det försvinner tills i morgon usch annars får du åka in <3 kramar o krya på kramenme

  2. Men ajaj så jobbigt :(( SV: hm ja, det är små bollar av magnumglassarna, tre olika! Gillar en glass är det nog succe 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: