Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nagelfin i sommaräng.


Kom hem från att ha fixat naglarna nyss. Gick dit och hem, men det blåste lite kallt tyvärr. Dock blev naglarna så fina! Tog ljust denna gång, kändes som det funkade för sommaren. Älskar känslan av att fått naglarna fina, det är mitt lyx jag unnar mig i vardagen.

Har ni något speciellt lyx ni unnar er? Vad är det för något i så fall? Massage, naglar, shopping, restaurangbesök? Berätta vad ni ger för lyx till er själva för att må bra.

8 Comments

  1. Jag gör inte vid min mina naglar vilket jag fixar själv.
    Hårfrisörbesök 1 gång i månaden, restaurangbesök, sol och poolhäng och många nätter på hotell. Det unnar jag mig=)
    Fina naglar/ kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: