Som blombladen på en ros, ser jag sommarens enkla skönhet.

Sitter med hårfärg i håret. Har intagit frukost och även hälsokost som jag tar varje morgon. Det är ungefär 10 minuter kvar tills färgen ska ur håret, William sover fortfarande. Jag ska fixa mina naglar 9:30 så därför är jag uppe med tuppen så att säga.

Det är rätt skönt att gå upp och göra dagen tidigt. Jag ska gå ner på stan och sedan hem igen tänkte jag. Väl hemma ska det städas och sånt där. Idag ska Björn även med husvagnen för besiktning, jag hoppas så att allt ser bra ut. Jag vill ju ut på semester i sommar.

Himlen är alldeles blå idag förresten. Så där riktigt ljusblå så man riktigt känner värmen när man tittar ut genom fönstret. Vad har ni för väder?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Som blombladen på en ros, ser jag sommarens enkla skönhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: