Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Kanadensare och att sova i massor.

William och Björn tog sig ut till Främby Udde för att paddla kanadensare tillsammans. Jag tog lite foton medan de gjorde sig för att åka vidare.

Det var två glada som åkte iväg och det är riktigt fint där ute måste jag säga.
Själv gick jag mot bilen och somnade, jag håller på att bli knäpp på detta med att vara så himla trött. Jag sover och sover men blir aldrig helt pigg.

När jag hade utmattningssyndrom var det en annan form av trötthet, den här den är mer att jag är helt sjukt trött. Jag sover alltså tungt och länge, samt mycket. Det känns som det blir värre och värre. Om en vecka ska jag ta ett nytt test för att kolla hur det är min sköldkörteln. Jag gjorde ju ett test i slutet av juni, och det ena testet hade högre värden än normalt. Med dessa tester så är det alltså så att det är två delar så det ena visar högre då ska de andra två visa lägre, då har man den ”milda” varianten är det tvärt om då ska man ha den svårare. Om jag nu har fortsatt förhöjt på det här värdet så skulle det då betyda att jag har den ”milda” varianten. Fick det här förklarat för mig, det är därför det ena värdet är högre.

Jag känner mig helt lugn om det är något med sköldkörteln, det finns i släkten så det känns som något som inte är något som skrämmer mig på något vis.

Eftersom jag varit så här trött idag, har jag inte gjort så mycket idag. Man får väl vara trött också antar jag. Hoppas ni haft en jättefin dag.

10 Comments

  1. Skönt att du får kolla upp sköldkörteln! Jag tog en massa prover för typ två veckor sedan för att kolla upp min trötthet, men alla värden var tipptopp tydligen. Oh well!

  2. har oxå såna perioder men vet inte om ja är uttråkad ha ha
    men du kanske ska kolla upp det i vartfall eller höra dej för ?

  3. Så härligt det såg ut där på vattnet. Skönt att du inte räds det där med sköldköteln. Är det något som går i familjen så vet du vad det innebär.

    1. Ja i alla fall nu för jag känner i kroppen att det inte är utmattningen som spökar. Känner ur den synpunkten i bra läge men detta som är nu det känns verkligen konstigt. Halsen är speciell som något sitter som ett lock över. Tröttheten, sen att jag gått upp i vikt och kan verkligen inte gå ner osv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: