Dark Mode Off / On
Fika & måltider Hälsa & motion

Beställning från Welloteket och tacomiddag.

Igår fick jag hem mitt paket från Welloteket. Jag gjorde en beställning på proteinpulver som tagit slut. Tycker det är perfekt för att bli mättande till smoothie. Köpte det i ett paket som skulle vara bra, tänkte att det blir perfekt till frukostar och mellis nu i höst.

Köpte även tortillaschips gjorda på blå majs, ni måste köpa dessa. Glutenfria och veganska men jättegoda. Björn och William gillade dem jättemycket med. William sa till mig att beställa mer.

Vi åt tacos till middag igår. Jag gjorde linser istället för köttfärs till mig själv. Tidigare har jag tagit sojafärs men linser var bra mycket godare. Tog 1dl röda linser och 2 dl vatten och kokade upp, när nästan allt vatten var slut hade jag i lite tacokrydda. Blev jättegott så det kan jag rekommendera.

Efter middagen bjöd jag på efterrätt med glass som ICA MAXI gav ut som erbjudande. Sen tittade jag och Björn på lite serie innan han drog hem och jag fick världens migrän så somnade strax efter tio. Kanske inte roligaste kvällsavslut men så är det ju ibland.

Städade igår av variant extremt. Ni vet stanken jag skrev om i tisdags. Jag kände av lite igår med så blev lite desperat eller hur man ska säga så storstädade. Brevbäraren ringde på dörren och sa ”idag luktar det lite bättre” alltså stackarn som behöver springa i huset. Blev fint här
i alla fall. Känns bra inför hösten och jobbtider.

Related Tags:

12 Comments

  1. Åh ska definitivt testa röda linser till tacos någon gång istället för köttfärs!:) Just nu är jag helt såld på röd linspasta som de har på ICA!

  2. Jag tycker det verkar så härlig att du, Björn och William umgås så mycket. Om jag förstått det rätt så är ni bara vänner och umgås tillsammans med ert barn. Underbart!
    Tack för dina tankar om mobil. För grabbarna kommer det också vara mest för spel och han har tjatat så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: