Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Fotografering och thaimat.

Idag har jag varit ner till Lisa för lite månadsfotografering och lunch på Sawanee. Vill ni se en liten Sneak peek innan söndag när bilderna kommer upp så besök min Instagram; Saramadeleine är verkligen jättefina bilder som togs.

Det är även helg här. William är hos Björn och jag ligger på min säg och filosoferar, kan vara skönt med sånt ibland. Funderar lite på om jag skulle ta och damma och dammsuga snart nu så är det gjort sen. Imorgon ska jag på DAK-marknaden med William och Björn, och på söndag är det tiskpromenad, tipspromenad runt Tisken vilket brukar vara roligt. Det är Lions som anordnar den tipspromenaden.

Vad gör ni ikväll? Har ni det bra?

Related Tags:

24 Comments

 1. Hur ofta är william hos björn? Jag vet att jag frågat något liknande förut och att du svarat att han mestadels bott hos dig. Har han bott vissa helger hos björn genom alla år eller är det hos dig han varit typ jämt?

  Hoppas du haft en fin vecka och att du trivs pp ditt nya jobb. Är så glad för din skull att du tagit dig hit. Du är grym
  Kram

  1. William är hos sin pappa varannan helg :). Sen på veckorna så träffas vi allihopa eller så är William med mig eller Björn lite beroende på vad dagen. Nu är William tonåring så han bestämmer liksom mera själv :).

   Det känns riktigt bra på jobbet :D. Åh tusen tack fina du <3

 2. så underbart att ni är så nära varann o han kan gå emellan mysigt . fina du vilken bild. o thai mat mej gilla massa ha ha kramiz

 3. Spenderade kvällen mest med att googla kring utrustning och funktioner i husbil. Det blir snart en beställning på en egen efter vår hyresperiod i sommar. Vi blev helt hooked! Hann oxå se senaste avsnittet av Suits som jag gillar skarpt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: