DAK-Marknad på Lugnet i Falun.

Åkte upp till Lugnet med William och Björn för att gå på DAK-Marknaden idag. Jättekul finns ofta massor med nostalgi där och förra året fyndade jag My little ponys av G1 som jag samlar på. Såg även G1:or idag men dessa hade jag redan och dessutom var det överpris 80 kronor styck för ponnys som saknade symboler och var i dåligt skick. Istället blev det en G2:a som jag inte samlar på men som om jag får tag på ändå kan ha i min samling. Det är G1:orna jag föredrar helt klart.

Hur som helst är det roligt att gå runt där, massor med saker och även om jag bara spenderade 20 kronor är jag helt nöjd med den saken. Det är soligt och fint väder här idag, jag var nyss och köpte en liten välkommen till världen present till grannarna som fick en bebis i veckan, den har jag lämnat till dem. Passade på att handla lite då också, nu ska jag se om jag kanske ska ta mig en liten promenad när ändå vädret är öppet för promenader.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “DAK-Marknad på Lugnet i Falun.

 • 2 september, 2017 at 21:11
  Permalink

  Så roligt att hitta på något 🙂 Jag tycker också det kan vara roligt att gå runt och kika på marknader 🙂

  Reply
  • 2 september, 2017 at 22:01
   Permalink

   Ja jättekul ?. Denna marknad är mest för veteranbilar men finns lite nostalgi med ?

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: