Jag samlar ju egentligen bara på G1or men denna G2 för tjugokronor funkade att få följa med hem. Dessutom var hon väldigt söt måste jag säga.

Jag vill minnas att min syster född 1997 lekte med denna variant av My little pony även om hon aldrig blev lika inbiten lekare som jag och min mellansyster.

17 kommentarer

    1. Med G1 menar jag generation 1, den ponnys som kom ut på 80-talet och något år in på 90-talet. G2 är generation två dessa kom ut runt 97-00. G3 kom ut i början av 2000-talet runt 04-06. De ponnys som är populära nu är G4 alltså generation fyra. Detta utkom efter 2010-talet ?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa