Dark Mode Off / On
My little pony

My Little Pony G2 – Sweet Berry

Jag samlar ju egentligen bara på G1or men denna G2 för tjugokronor funkade att få följa med hem. Dessutom var hon väldigt söt måste jag säga.

Jag vill minnas att min syster född 1997 lekte med denna variant av My little pony även om hon aldrig blev lika inbiten lekare som jag och min mellansyster.

17 Comments

    1. Med G1 menar jag generation 1, den ponnys som kom ut på 80-talet och något år in på 90-talet. G2 är generation två dessa kom ut runt 97-00. G3 kom ut i början av 2000-talet runt 04-06. De ponnys som är populära nu är G4 alltså generation fyra. Detta utkom efter 2010-talet ?.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: