Inlägget är sponsrat.

Sitter på nätet och kikar lite på olika soffor. Mest för att det är roligt och jag är lite av en inredningsnörd. Nu när William är tonåring vill han också gärna förändra lite på sitt rum, och då kom jag och tänka på när jag fick min bäddsoffa när jag var fjorton och hade inne på mitt då tonårsrum. Jag älskade den verkligen. Det finns ju en hel del billiga soffor på nätet och det är klart att det är rätt kul att spana in då.

Det som märks mer och mer med en tonåring i hemmet är behovet av att få umgås med vänner bakom stängda dörrar. Ni med tonåringar känner ni igen er? Här spelas det allra mest, inte så konstigt egentligen det är ju så tonåringar umgås men det är rätt kul när man förstår vad som är viktigt.

Soffor är ju roliga att köpa också, jag älskar möbler man kan sitta i och sjunka ner i med en bok eller vad som helst. Vem tycker inte om sånt? Själv föredrar jag mjuka soffor, det är så härligt med en mjuk soffa och en filt, det slår nästan vad som helst i höstmörkret.

Inlägget är ett samarbete.

2 kommentarer

  1. Elin är ju “bara” 11 men hon å kompisar umgås bakom stängd dörr spelande tvspel.
    Visst händer det att de gör något annat… typ hoppar studsmatta men mobil , ipad å tvspel är favorit”leksakerna” 😉
    Såg IKEA hade rätt fina bäddsoffor, kollade med C tidigare då dem funderar på en soffa till sin nya lägenhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: