Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Babyfotografering – Alice 10 månader, och lilla Snövit.

Denna månad som är en riktig höstmånad gick fototemat i höstens tecken med Snövit och äpplen. Det är ju skördemånad och höst, eftersom hösten har alla färger var det självklart att Lisas lilla Alice skulle vara Snövit med röda äpplen. Lisa målade tio på ett äpple som låg i behörigt avstånd från Alice, hon håller nämligen i ett helt annat äpple på bilderna.

Så himlans söt liten tjej, så glad hela tiden.

Alice har även fått två små tänder som ni ser fångades i denna bild. Alice ville så klart dela med sig av äpplet också.

Gott med äpplen så klart, och röda precis som äpplet i Snövit.

En liten månads bild med det röda äpplet med tian på.
Spegel i bakgrunden är Lisas från sminkspegel.se och klänningen har Lisa köpt från Disney store.

Så glad och söt tjej, tänk att hon nu är tio månader. Tiden har verkligen gått fort sedan Lisa och hennes kille Andreas blev föräldrar. Så roligt för mig att få äran att månadsfotografera.

21 Comments

  1. Jag håller på att lära mig ;). Är förövrigt riktigt nöjd med hur jag utvecklas med fotograferingen. Förstår att du som är proffs stör dig på småsaker, själv är jag hobbyfotograf som är väldigt glad över att få äran att fotografera åt en vän som bara helt spontant bett mig om att göra det. Jag personligen har inga planer på att börja ta betalat eller arbeta som fotograf. Jag gör det bara för att jag tycker att det är kul. Så ett tips för framtiden, om du stör dig på andras bilder borde du nog söka dig någon annanstans för här kommer du inte få perfektion ;).

    1. Ja visst är hon söt ?. Åh tusen tack ❤️. Håller på att lär mig så är jättekul att få den här saken. Är ju bara hobbyfotograf men känner mig verkligen hedrad ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: