Dag 13 – Någon du saknar

Jag saknar mormor och mamma väldigt ofta. Det känns som vi bor så långt ifrån varandra, jag hade så gärna velat ha dem båda närmare så jag kunde hälsa på när jag känner för det. Så enkelt är det inte dock, men jag saknar att umgås. Det är bra att det finns telefoner i alla fall.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

9 thoughts on “Dag 13 – Någon du saknar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: