Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Tweenieåldern

Ny vecka och nya utmaningar.

Jag försöker varje dag att tänka att ”idag är det en bra dag”, det kan låta klyschigt men det är en rätt skön sak att gå upp på morgonen. Jag upplever att om man intalar sig själv att dagen ska bli bra och att man visualiserar att dagen kommer bli bra brukar det mesta bli helt okej också.

Idag har jag jobbat, kom hem till en sjuk son som råkat ut för en dunderförkylning. Känns som det är såna tider nu, eller känns som det är såna tider nu. Så fort skolan och förskolan kommer igång är det i omlopp alltid massor med förkylningar och andra trevligheter. Är det inte konstigt egentligen?

Jag har plockat ihop lite böcker inför morgondagen. Böcker som jag fått gratis genom att helt enkelt norpa åt mig lite som lärare när jag sett att olika läromedelsföretag skrivit ut att nu kan du få ett provexemplar av olika böcker. Det passar mig ganska bra. Alltid kul med gratis saker.

Annars är det en lugn kväll, jag försöker andas och tar ungefär en timmes förtroendetid varje dag när jag kommer hem. Har umgåtts med William efter det och nu börjar klockan bli nio på kvällen. Tiden går så fort på dagarna, känns ibland som man knappt hinner hem förrän det är läggdags igen.

Hoppas ni haft en fin dag?

16 Comments

  1. Jag brukar också tänka så och bestämma mig för att det ska bli en bra dag (trots att jag är världens mest morgontrötta och alltid har alla världens sjukdomar som gör att jag bara måste stanna kvar i sängen… hahahahaa…) och i de flesta fall blir ju dagarna bra 😀 Krya på sonen och ha en riktigt fin dag imorgon 😀 Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.