Tiskpromenad med vinst, och bokat hotell och tågresa.

Igår bokade jag hotell och tågresa, Västerås står på destination den 21-22 september. Det är inte alls långt bort, varken resan eller destinationen men ändå tryggt att ha det gjort nu. Den 21 och 21 september börjar resan mot min nya yrkeskategori och tre år som student på halvfart. Jag ska äntligen bli specialpedagog, det känns spännande och som något jag länge drömt om.

Idag har jag motionerat en hel del. Först var jag ner till Tisken för att gå Tiskpromenaden en tipspromenad runt Tisken som Lions anordnar. Jag, William och hans faster Emma fick 11 rätt var och jag och William vann på utslagsfrågan där vi tydligen gissat exakt lika. Bland annat ska vinsten ha varit lunch på Scandic. Men även mera, jag visar er vinsterna när vi fått dem.

Annars har jag sovit, behövde tydligen det var så trött. Har även planerat inför kommande arbetsvecka som ni vet har jag förtroendetid så den lägger jag ut under veckan. Är stenhård nu med tiderna för förtroendetiden, den ska inte gå över som den gjort förut.

William har varit hos Björn i helgen så det ska bli kul när han kommer hem snart. Jag funderar på att slänga av mig kläderna nu och krypa in i morgonrocken. Sånt är så himlans härligt tycker jag.

Förresten, är det någon som vet vad det är för knas när datorn tjatar om minne hela tiden när man är på nätet? Jag har kollat efter virus och annat men hittar inget. Håller på att bli galen på det här, kan inte svara på kommentarer genom datorn utan måste göra det på mobilen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Tiskpromenad med vinst, och bokat hotell och tågresa.

 • 3 september, 2017 at 21:22
  Permalink

  Så roligt att du ska plugga till specialpedagog – lycka till!!! Grattis också till att det gick så bra på tipspromenaden 😀 Hoppas du får en mysig fortsättning på kvällen! Kram <3

  Reply
  • 4 september, 2017 at 21:15
   Permalink

   Ja jättekul ?, känns helt rätt verkligen ?. Åh tusen tack ❤️?

   Reply
 • 3 september, 2017 at 23:42
  Permalink

  Går ofta i morgonrock till långt in på eftermiddagen i bland när ja e ledig så himla skönt alltså
  Ha en fin start på veckan kramar

  Reply
 • 4 september, 2017 at 06:13
  Permalink

  Vad exakt säger den om minnet? Kanske att du behöver radera sådant som du inte använder. Flytta över bilder till en extern hårddisk och så vidare.

  Reply
  • 4 september, 2017 at 21:13
   Permalink

   Det står Err empty respons och testat allt som ska funka för att fixa en verkar inte funka. Angående bilder har jag dem alltid på extern så något minne är det inte, diskarna har jag raderat och så även cashe så förstår inte vad som är felet ?

   Reply
 • 4 september, 2017 at 08:03
  Permalink

  Har inget svar på Din datorfråga, har själv datorproblem å funderade på om min dator var nerlusad med virus så R har kollat upp datorn i helgen men troligtvis har jag nått hårddiskproblem.

  Intressant och skoj men samtidigt lite nervöst antar jag med Din höst, Specialpedagog låter ju bra,
  kommer Du att jobba halvtid eller hur lägger Du upp jobb och utbildning?

  Grattis till vinsten 🙂

  Reply
  • 4 september, 2017 at 21:10
   Permalink

   Ja gissar på virus här faktiskt får se om man får omformtera ?

   Ja jättekul ?. Jobbar 80% och studerar 50% ?

   Reply
 • 4 september, 2017 at 08:17
  Permalink

  Vad roligt att ni vann! 😀

  Är det inte att datorns minne är fullt? Isåfall är det bara att rensa och tömma. När min dator är full kan jag till slut inte gör något alls, Absolut inte gå ut på internet eller öppna flera flikar osv.

  Reply
  • 4 september, 2017 at 21:09
   Permalink

   Ja jättekul :).

   Nej alltså den är helt tom. Jag lägger alltid över bilder på en extern hårddisk och sparar knappt något på datorn känns som det är något med chrome :/

   Reply
 • 4 september, 2017 at 13:41
  Permalink

  Du verkar alltid ha tur när det gäller att vinna saker. Vann du inte här i somras också? Kul!!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: