Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 14 – När du föddes.

Jag föddes den 11 februari 1984 på Mora BB. Jag vägde 4100 och var 50 centimeter lång. Jag föddes åt ”fel” håll och är en så kallas stjärnkikare. Kanske är det därför jag alltid varit lite av en drömmare. Jag har fått beskrivet att jag var en glad och nöjd bebis och liten tjej.

16 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: