Så var det kväll igen då. När jag kom hem idag fick jag verkligen världens hemskaste huvudvärk. Riktigt smashades mot sängen så låg och sov, tog en migräntablett och sen fick det vara som det var. Mår bättre nu så hoppas att det inte blossar upp igen, finns det något vidrigare än migrän?

Björn kom hit och hade med sig våra vinster. Alltså min och Williams, en resväska med hjul under så praktiskt nu när man ska åka till Västerås, blir perfekt att packa i. En Paradisask, våra lunchbiljetter på Scandic och även broderier, vi är nöjda både jag och William.

Annars har jag jobbat och det känns riktigt bra. Det känns nu som att jag börjar komma in i rutinerna på jobbet och börjar landa lite, eller man landar aldrig helt som lärare men landar i där jag befinner mig. Det känns så bra och så rätt, sen att jag dessutom knappt har någon restid. Bara att från det man slutar tills det att man kommer hem går så fort, det är jag helt ovan med, det känns lyxigt. Det känns stundvis som att jag är hemma när jag egentligen befinner mig på jobbet.

Man sparar så mycket tid med att slippa pendla, det är jätteskönt verkligen. Jag känner mig utvilad på dagarna numera och det har jag inte gjort sedan 2012 när jag blev färdig lärare. Det här passar mig helt perfekt.

Nu ska jag ta en stund tillsammans med William innan jag ska lägga mig för kvällen. Han är sjuk fortfarande, hoppas han piggnar på sig snart.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa