Dag 16 – 1 bild från förra året

Förra året åt jag massor med hallon och blåbär samt frukt. Det var vad som höll mig pigg när jag tog mina promenader och hade utmattningssyndrom.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Dag 16 – 1 bild från förra året

 • 7 september, 2017 at 12:42
  Permalink

  Blir man “frisk” från utmattningssyndrom, eller kommer Du alltid bära med Dig risken att hamna där igen? Jaa, konstig fråga… jag hoppas Du förstår hur jag tänker.
  Har Du några strategier som ska hålla Dig på rätt spår så Du nu inte trillar dit igen… är lite osäker på varför vissa drabbas av utmattningssyndrom.

  Frukt är gott… ibland 🙂

  Reply
  • 11 september, 2017 at 13:59
   Permalink

   Ja både och, man blir friskförklarad men kan alltid åka dit igen därför är det viktigt att man hela tiden håller koll på sig själv. Inte jobbar för mycket, att man inte tar på sig för mycket. Minskar arbetsbördan för sig själv och lär sig att säga stopp i tid 🙂

   Reply
 • 7 september, 2017 at 20:49
  Permalink

  frukt är ju så himla gott! 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: