Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 19 – Något du ångrar

Vad jag ångrar, jag funderade på detta länge. Jag har haft så mycket ångest över saker. Det är jättejobbigt när man får något över sig och ångrar saker. Kanske saker man inte ens borde känna ångest över. Men så här med facit i hand ångrar jag nog allra mest att jag inte bytte jobb tidigare. Jag behövde inte fortsätta arbeta på en arbetsplats som fick mig att må dåligt så länge som jag gjorde. Att gå in i väggen för att man inte riktigt trivs med sitt jobb är inte värt det. Den saken ångrar jag, samtidigt som jag gläds över att jag gått vidare till nya utmaningar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: