Dag 18 – En gammal bild på dig

Det får bli denna bild på mig när jag var 15 år gammal och gick i nian. 45 kilo vägde jag till mina 170 lång. Jag levde mer eller mindre på luft. Men det är en gammal bild i alla fall.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Dag 18 – En gammal bild på dig

 • 12 september, 2017 at 16:17
  Permalink

  Söt bild på dig! <3
  sv: tack!! 🙂

  Reply
 • 12 september, 2017 at 17:38
  Permalink

  En mycket glamourös bild 🙂 Även jag levde nästintill på luft när jag var 15. Det var ju förstås alldeles för lite men sen när jag blev äldre gick jag över på att skyffla i mig allt jag såg och kunde trycka i mig. Ett mellanting hade varit bra 😉

  Reply
  • 14 september, 2017 at 22:00
   Permalink

   Ja absolut :). Jag hade ätstörningar och har väl egentligen alltid haft åt båda hållen funderar ibland om man någonsin kommer att bli frisk.

   Reply
 • 13 september, 2017 at 07:42
  Permalink

  Skoj med gamla bilder 🙂 Du är ju trots åldersskillnad rätt lik Dig.

  Reply
 • 13 september, 2017 at 10:54
  Permalink

  Vad roligt med en gammal bild 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: