Det får bli denna bild på mig när jag var 15 år gammal och gick i nian. 45 kilo vägde jag till mina 170 lång. Jag levde mer eller mindre på luft. Men det är en gammal bild i alla fall.

12 kommentarer

  1. En mycket glamourös bild 🙂 Även jag levde nästintill på luft när jag var 15. Det var ju förstås alldeles för lite men sen när jag blev äldre gick jag över på att skyffla i mig allt jag såg och kunde trycka i mig. Ett mellanting hade varit bra 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: