Dark Mode Off / On
Informationsteknik

#jagärinos

Jag är medlem i Influencers of Sweden sedan ungefär en månad tillbaka. Jag gick med då jag helt enkelt har en bra eller dålig? egenskap att jag helt enkelt inte vill göra fel. Jag vill göra rätt och sådant är inte alltid så lätt.

Jag har ingen stor blogg, men har däremot bloggat i över 13 år. Bloggar i första hand för min egen skull men sedan tycker min fina återkommande läsare om att vara här och läsa vad jag skriver och då blir jag både smickrad och glad, samt peppad att fortsätta att skriva.

Men nog om det och tillbaka till början av inlägget, och det där med att jag vill göra rätt. Ibland har företag kontaktat mig för samarbeten. Jag har då i första hand velat att företagen ska ge mig betalt via fakturering. Jag är livrädd för att hamna i något skattefiffel och dessutom kan jag inget om sånt, jag arbetar kommunalt och har aldrig startat ett eget företag. På gymnasiet fick man läsa om ”ungt företagande” sista året men jag hoppade ju av i början av tvåan, så därmed har jag ingen kunskap alls inom eget företagande. Det är här är därmed den största anledning till att jag blev medlem i Influencers of Sweden.

För mig är det självklart att jag vill göra rätt. Jag gillar dessutom nätverk som hjälper, stöttar och har svar på sådana frågor man själv annars måste spendera timmar på att undersöka. Jag har inte tid med sånt! Jag har verkligen inte tid för att googla, ringa runt och leta efter information, jag vill ha svar på mina frågor ungefär prick nu. Det här hjälper ett nätverk INOS mig med. Det finns ett medlemsgrupp på Facebook där du kan få svaren på dina frågorna inom några minuter. Där människor är väldigt tillmötesgående och fulla med kunskap som jag själv inte har. Det passar mig perfekt, för att det för mig är självklart att vara medlem och lära mig sådant jag inte redan kan. När jag ändå skriver om Influencers Of Sweden vill jag uppmana dig till att själv bli medlem. Alla Influencers är välkomna, och det är Instagrammare, Bloggare och Youtubers med flera som är medlemmar då du kan på svar på nästan precis allt skulle jag vilja påstå.

Fler som skrivit om Influencers of Sweden och kritiken.

2 Comments

  1. är inne på mitt 7 år men nä ja har inga samarbete i o m att ja vill blogga mycket om sång ja gillar inte se lika klockor på var inlägg men lycka till bra att det blir rätt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: