Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Att gå upp en lördagsmorgon.

Precis duschat och druckit lite smoothie. Bästa frukosten för min mage, det blir en bra start på dagen. Eftersom jag är ensam hemma idag så tänkte jag passa på att fortsätta studera lite, ta det lugnt och blogga. Idag står det även Cruisingen Stannar på schemat så det känns både spännande och roligt att få uppleva.

Ganska tråkigt väder dock, skulle gärna haft en fin höst efter en sommar i ett mulet och kallt Dalarna. Vad gör ni idag? Några planer?

Related Tags:

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: