Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En vandring genom höstlöven.

Idag efter jobbet så gick jag genom stadsparken hem. Det var isigt kallt idag, verkligen så där kallt så man bara önskade sig en varm brasa och en het kopp med choklad. Jag har inget så jag fick nöja mig med mysplagg. William har haft sin kompis här hela dagen, så jag bjöd grabbarna på spagetti och köttfärssås. Sedan har jag jobbat, börjat smått förbereda mig inför resan som är rätt snart i tiden och sålt en garderob genom Blocket.

Vad har ni gjort idag? Har ni också höstlöv som färgar marken hos er? Har ni det varmt eller kallt som här i stan?

Related Tags:

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: