Nyss kommit hem efter att ha varit på jobbet, det är skönt när man kommer hem tycker jag även om det finns en hel del man måste göra hemma med.

William har en kompis här och jag gör inte så mycket satte mig ner här för att bara skriva lite, egentligen borde jag kanske skriva något mer meningsfullt men vissa stunder kommer man inte på något. Jag har i alla fall haft en dag med massor med skratt och tänk så mycket lycka det ger. Håller ni inte med?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: