Dag 24 – Det här vill du bli när du blir stor.

Ja vad vill jag bli som stor? Jag räknas som vuxen och borde veta exakt på pricken vad jag vill bli. Men jag vet inte, trots att jag studera till specialpedagog och är lärare till yrket. Författare eller journalist skulle vara roligt? Jag tycker om att skriva, jag skulle gärna vilja jobba med något sådant. Vet inte hur man börjar med sånt bara, kanske man skulle söka någon utbildning för skojs skull inom journalistik tills i vår?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Dag 24 – Det här vill du bli när du blir stor.

 • 21 september, 2017 at 11:44
  Permalink

  Jag har ingen aning alls vad jag vill bli när jag blir stor och jag är 32 år :O

  Reply
 • 21 september, 2017 at 12:56
  Permalink

  Ja att få skriva mer är en dröm jag också har!:)

  Reply
 • 21 september, 2017 at 17:00
  Permalink

  Ja det skulle verkligen va kul att skriva i framtiden! Satsa på det om du gillar det! 😀

  Reply
 • 21 september, 2017 at 17:21
  Permalink

  Låter ungefär som jag. Jag vill bli författare. Drömmen är att kunna arbeta heltid med skrivande. Specped har jag också funderat på. Eller speclärare.

  Reply
  • 22 september, 2017 at 08:40
   Permalink

   Roligt att läsa :D. Ja det skulle vara en dröm verkligen att få arbeta med sitt skrivande, verkar så roligt. Att få vara kreativ i text.
   Åh så roligt, tycker du ska söka utbildningen är så intressant.

   Reply
 • 22 september, 2017 at 07:44
  Permalink

  Tror faktiskt det viktigaste är att fortsätta drömma, att ha planer och tänka framåt. Lycka till.

  Reply
 • 22 september, 2017 at 15:34
  Permalink

  Jag fyller snart 47 år och har mina drömmar för framtiden, men fram tills dess trivs jag bra som boendestödjare inom psykiatrin 😀 Tänker skriva klart mina två böcker jag håller på med parallellt (en samhällsskildrande roman och en faktabok om bemötande och förhållningssätt vid kontakt med patienter/brukar samt anhöriga vid psykisk ohälsa) och sedan tänkte jag åka runt och föreläsa 😀 Drömma måste man ju få göra 😀 Kram och trevlig helg <3

  Reply
  • 22 september, 2017 at 16:23
   Permalink

   Klart man ska fortsätta att drömma :). Brukar tänka att man kanske lever tills man är 100 lika bra att fortsätta ha roligt i livet då och göra det man vill 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: