Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Min resa mot specialpedagog börjar nu.

Klockan fyra klev jag ur sängen och nu är jag på min resa mot Västerås och Mälardalens högskola. Det känns spännande, nu börjar mina studier mot ett nytt yrke. Ett yrke jag velat ha sedan 2008 när jag började utbilda mig till lärare.

14 Comments

   1. Är det på distans du studerar då? Tänker att det är svårt att få ihop annars.
    Imponeran de är vad det är oavsett
    Kram

    1. Ja precis på distans i tre år :). Kom in för ett år sedan men då var jag ju sjuk. Det är innedagar ungefär en gång i månaden och då är det under två dagar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: