Min resa mot specialpedagog börjar nu.

Klockan fyra klev jag ur sängen och nu är jag på min resa mot Västerås och Mälardalens högskola. Det känns spännande, nu börjar mina studier mot ett nytt yrke. Ett yrke jag velat ha sedan 2008 när jag började utbilda mig till lärare.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Min resa mot specialpedagog börjar nu.

 • 21 september, 2017 at 08:07
  Permalink

  Jobbar du heltid och studerar?
  Och du, vacker bild
  Kram

  Reply
   • 21 september, 2017 at 10:23
    Permalink

    Är det på distans du studerar då? Tänker att det är svårt att få ihop annars.
    Imponeran de är vad det är oavsett
    Kram

    Reply
    • 22 september, 2017 at 08:37
     Permalink

     Ja precis på distans i tre år :). Kom in för ett år sedan men då var jag ju sjuk. Det är innedagar ungefär en gång i månaden och då är det under två dagar.

     Reply
 • 21 september, 2017 at 10:14
  Permalink

  Huvva så tidig morgon… kunde Du sova under resans gång?
  Ha en fin dag å Lycka till.

  Reply
  • 22 september, 2017 at 08:38
   Permalink

   Ja jättetidigt. Nej jag kan inte somna på tåg och bussar, är för mycket ljud 🙂

   Reply
  • 22 september, 2017 at 08:56
   Permalink

   Åh tusen tack :). Ja precis det kommer jag, ungefär en träff i månaden och då är man inne i två dagar.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: