Skrev nyss ett privat inlägg bara till mig själv. Har insett att det är ett bra sätt att ventilera sig när man blir förbannad. Jag vill inte låta negativitet ta över mig och har även lär mig att det är bättre att inte ge bete åt folk som inte förtjänar det.

Jag har hämtat ett paket åt min bror nu på morgonen. Lämnade över bilen till Björn som skulle åka och hämta sin farmor. Vi ska nämligen gå Tipspromenad runt Gruvan idag och sedan blir det lunch på Staberg. Jättetrevligt verkligen, vädret kanske inte är det roligaste men är ju alltid gott med lite lunch.

Vad gör ni idag? Har ni det bra?

10 kommentarer

    1. Ja det är ett bra sätt att slippa saker på tycker jag. Låta negativitet försvinna. Jag försöker att sluta att ta åt mig så mycket :). Åh så roligt, vad är det för form av bok du skriver? Har inte förstått det riktigt :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: