Jag älskar att resa runt i Sverige med husvagnen. Det är så trevligt när vi tillsammans åker iväg med husvagnen. Vi ser oss om, äter gott och har det trevligt tillsammans. Det är många skratt och en härlig upplevelse. Dessa två år som Björn haft husvagn har verkligen varit toppen.

6 kommentarer

  1. Jag har aldrig semestrat med husvagn men det verkar ju smidigt att hela tiden ha “huset” med sig på semestern och stanna vart helst man känner för det 😀 Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: