Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Massor med motion och fika.

Idag hade vi skoljoggen på mitt jobb, det betydde massor med motion för min del. Välbehövligt, har en tanke att gå till och från jobbet men idag gjorde jag det inte, jag behövde komma snabbt hem för att studera på VFU-utbildningen jag går.

Pratade med Lisa som frågade om jag ville träffa henne och Alice en sväng, och självklart ville jag det. Så jag följde med dem på Lek och baby tror jag butiken heter? Då Lisa skulle kika efter en ny vagn. William kom dit han med så åt honom fick jag köpa slime.

William skulle cykla till Björn så då gick jag och Lisa in på Waynes och tog en varsin kaffe, sen tog jag en kladdkaka och Lisa ett annat bakverk. Mysigt att göra något och bara snacka tycker jag.

Jag har jätteont i fötterna just nu, tror fötterna fått lite för mycket belastning. Ska slänga mig på soffan och fortsätta att läsa litteraturen så jag blir klar med boken. Handledning i lärarutbildningen, är ju skönt om man får känna sig färdig nästa vecka när vi har seminarium.

Related Tags:

22 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: