Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Filmsöndag och laddning inför kommande vecka.

Jag har tittat på film i flera timmar idag. Först såg jag Flowers in the attic följt av Petals in the Wind, för mig som läst böckerna kändes det lika spännande som gårdagens film My sweet Audrina. Lite fick jag känslan av att vara fjorton år igen och läsa böckerna skrivna av Virgina Andrews, hon var länge en av mina favoriter och jag har läst om böckerna flera gånger. Att det nu blivit adaption på böckerna känns för mig väldigt intressant, dessutom känner jag igen flertalet av skådisarna från serier jag följer eller har följt.  Jag ska fortsätta att se filmerna som finns kvar att se.

Annars har jag lagat middag idag. Det blev hamburgare till William och Björn, för mig halloumiburgare. Drack även julmust till som Björn hade med sig hit, jättegott var det.

Nu är det strax dags för sängen för min del igen. Ny arbetsvecka väntar imorgon, det blir säkert bra. Bara en vecka till höstlovet eller läslovet som det kallas. Jag vet i alla fall att William längtar här hemma, jag också. Den vecka ska jag fotografera Lisas Alice som fyller ett år, äntligen få komma till en sjukgymnast, ha Me and I party en kväll och fira Halloween med grannarna. Det känns verkligen som den veckan kommer bli perfekt!

24 Comments

  1. Här hemma är vi två som längtar efter höstlov. Ska bli s skönt att slippa allt tjat på morgonen för att få iväg honom och tjat om läxor och läggdags. En vecka där vi bara kan ha det skönt och bara tillsammans. Kram

  2. Virgina Andrews har jag oxå läst 🙂 Blomblad för vinden är ju en bok jag nog aldrig glömmer.

    svar Jag har varit på en del draghundstävlingar, dock aldrig på en barmarkstävling.

  3. Låter som en härlig uppladdning inför veckan tycker jag. Och julmust också! Åh, det är ju så gott. Många planer för höstlovet hör jag, jag har inte en enda 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: