Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

En söndagsmorgon

Jag valde att ta sovmorgon idag. Det är så skönt att bara befinna sig i sängen och göra ingenting ibland. Dessutom behöver jag ladda upp inför en ny arbetsvecka och den arbetsveckan som är innan höstlovet för eleverna.

William har åkt med sin pappa en sväng så jag är hemma ensam. Så några egentliga planer har jag inte. Igår såg jag på lite serier och sedan filmen My Sweet Audrina som är baserad på boken med samma namn, skriven av Virginia Andrews. Kan verkligen rekommendera filmen, den är psykologisk så man får fundera en del kring vad som händer.

Vad ska ni göra idag? Några speciella planer den här söndagen?

26 Comments

  1. Vad skönt med sovmorgon, jag fick också sova lite längre idag idag, vi turades om på morgonen eftersom det var en hemsk natt =(.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: