En söndagsmorgon

Jag valde att ta sovmorgon idag. Det är så skönt att bara befinna sig i sängen och göra ingenting ibland. Dessutom behöver jag ladda upp inför en ny arbetsvecka och den arbetsveckan som är innan höstlovet för eleverna.

William har åkt med sin pappa en sväng så jag är hemma ensam. Så några egentliga planer har jag inte. Igår såg jag på lite serier och sedan filmen My Sweet Audrina som är baserad på boken med samma namn, skriven av Virginia Andrews. Kan verkligen rekommendera filmen, den är psykologisk så man får fundera en del kring vad som händer.

Vad ska ni göra idag? Några speciella planer den här söndagen?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “En söndagsmorgon

 • 22 oktober, 2017 at 13:08
  Permalink

  Skönt att bara vara själv ibland (tycker i alla fall jag). Här blir det jobb på kvällskvisten

  Reply
  • 22 oktober, 2017 at 21:14
   Permalink

   Ja det är verkligen det :). Skönt att bara slippa tänka en stund :).
   Hoppas du fick det bra på jobbet 😀

   Reply
 • 22 oktober, 2017 at 13:49
  Permalink

  Åh! Mon amie! Älskar den serien, så himla fin =)

  Reply
 • 22 oktober, 2017 at 14:51
  Permalink

  Jag “har aldrig tid” att se film. Läsa och skriva, sen finns det inte mer tid. Jag ägnar dagen åt att redigera del tre i min ungdoms-kvintett.

  Reply
  • 22 oktober, 2017 at 17:59
   Permalink

   Förstår det :). Jag ser sällan filmer själv heller men i helgen har det blivit hela tre stycken :D. Så roligt för dig att du fått skriva 🙂

   Reply
 • 22 oktober, 2017 at 18:21
  Permalink

  Hehe nej jag har inga speciella planer. Klockan är 18.20 och jag har inte kommit ur morgonrocken än 😉

  Reply
  • 22 oktober, 2017 at 21:13
   Permalink

   Haha det förstår jag då :D. Hoppas du får en fin kväll i alla fall 😀

   Reply
  • 22 oktober, 2017 at 20:16
   Permalink

   Nej v44 har vi också :). Menade att den här veckan som kommer nu är sista innan lovet 🙂

   Reply
 • 22 oktober, 2017 at 20:51
  Permalink

  Skönt med sovmorgon

  Reply
 • 22 oktober, 2017 at 21:10
  Permalink

  Vad skönt med sovmorgon, jag fick också sova lite längre idag idag, vi turades om på morgonen eftersom det var en hemsk natt =(.

  Reply
  • 23 oktober, 2017 at 21:20
   Permalink

   Ja jätteskönt :D. Åh :). Är ju så när man jobbar, jag fick gå upp tidigt i morse istället 🙂

   Reply
 • 23 oktober, 2017 at 20:25
  Permalink

  Åh, porslinet!! Det är ju så himla fint 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: