En frukost i solljuset.

Så har vi ätit frukost tillsammans jag och William. Jag ska alldeles strax fixa mig och gå en promenad innan jag ska börja med studierna. Idag tog jag även och ringde tandläkaren, fick en tid den 17/11 men eftersom jag har ledigt nu i några dagar tänkte jag chansa och se om det fanns tidigare tid. Det fanns det så nu ska jag dit imorgon 8:20. Är riktigt nervös, är livrädd för hål och är så vid varje besök. Jag hoppas så att allt kommer att se bra ut imorgon, kan ni inte hålla tummarna för min skull?

Annars är det ganska lugnt här hemma, William ligger på soffan och ser på något Youtubeklipp, jag låg kvar en liten stund i sängen och bara myste. Helt klart en bra start på några dagars ledighet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “En frukost i solljuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: