Dark Mode Off / On
Läraryrket

Första lediga dagen på läslovet.

Godmorgon på er jag tror att största chansen just nu är att ni sover? Jag däremot vaknade tidigt, det finns för och nackdelar med att vara kvällstrött. Fördelen är att det är så skönt att efter en lång dag kunna krypa ner i sin säng och bara slappna av. Nackdelen är att vakna tidigt och veta att man borde sova en stund till.

Idag står studier på min lista. Det blir säkert bra så fort jag börjat skriva. Känner mig bara så osäker kring hur jag ska skriva, är så ringrostig. Minns knappt hur det var att skriva akademiskt längre. Men det kanske blir bra det här, jag hoppas det.

Vad gör ni idag? Lediga eller jobbar ni?

12 Comments

  1. Hur dags brukar du lägga dig ungefär? Och hur tidigt går du upp?
    En del tycker ju 22 är tidigt medan jag tycker det är sent:)

  2. Jag har inte gjort något vettigt alls idag, börjar kännas som att min man har smittat mig med sin förkylning. Vilket jag ju inte hoppas blir värre eftersom vi ska på halloweenfest på lördag 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: