Första lediga dagen på läslovet.

Godmorgon på er jag tror att största chansen just nu är att ni sover? Jag däremot vaknade tidigt, det finns för och nackdelar med att vara kvällstrött. Fördelen är att det är så skönt att efter en lång dag kunna krypa ner i sin säng och bara slappna av. Nackdelen är att vakna tidigt och veta att man borde sova en stund till.

Idag står studier på min lista. Det blir säkert bra så fort jag börjat skriva. Känner mig bara så osäker kring hur jag ska skriva, är så ringrostig. Minns knappt hur det var att skriva akademiskt längre. Men det kanske blir bra det här, jag hoppas det.

Vad gör ni idag? Lediga eller jobbar ni?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Första lediga dagen på läslovet.

 • 31 oktober, 2017 at 07:15
  Permalink

  Åh, jag är precis likadan! Vaknar typ alltid vid fem på morgonen och har sedan inga problem att somna vid 20-21, haha!

  Reply
  • 1 november, 2017 at 12:10
   Permalink

   Tycker det är skönt :D. Att lägga sig tidigt och vakna så man får hela dagen efteråt sen 🙂

   Reply
 • 31 oktober, 2017 at 10:22
  Permalink

  Vi är lediga och vi ska till Liseberg nu på dagen 🙂

  Reply
 • 31 oktober, 2017 at 13:24
  Permalink

  Det kommer gå jättebra! Du kommer snabbt att bli varm i kläderna så fort du börjar skriva:)

  Reply
  • 1 november, 2017 at 12:30
   Permalink

   Jag fick inte igång skrivandet igår får försöka mig på det idag, men är ju så man måste börja 😀

   Reply
 • 31 oktober, 2017 at 15:20
  Permalink

  Hur dags brukar du lägga dig ungefär? Och hur tidigt går du upp?
  En del tycker ju 22 är tidigt medan jag tycker det är sent:)

  Reply
  • 1 november, 2017 at 12:02
   Permalink

   Senast 22, oftast tidigare. Lägger jag mig 22:00 får jag sova i 8:30 minuter ungefär :), när jag ska jobba dagen efter då 🙂

   Reply
 • 31 oktober, 2017 at 16:15
  Permalink

  Jag har inte gjort något vettigt alls idag, börjar kännas som att min man har smittat mig med sin förkylning. Vilket jag ju inte hoppas blir värre eftersom vi ska på halloweenfest på lördag 😀

  Reply
  • 1 november, 2017 at 12:01
   Permalink

   Härlig med såna dagar också :D. Hoppas du håller dig frisk <3, det är aldrig kul att vara sjuk 🙁

   Reply
 • 31 oktober, 2017 at 20:09
  Permalink

  idag har jag jobbat men imorgon är jag ledig!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: