Dark Mode Off / On
Reklam

Lite klänningstankar till julafton 2017.

Inlägget innehåller Adlinks

1. Seethrough Bow Gown 2. Mermaid Lance Gown 3. Haze Long Dress

Har funderat en del på vad jag ska ha för kläder på mig på julafton. Det är ju nära nu och jag vet inte ännu vad jag vill bära, så jag spanade in på Nelly och hittade dessa tre jag tycker om. Jag gillar långklänningar helt enkelt för att jag är lång själv och inte trivs i korta modeller. Jag känner mig naken då, låter kanske konstigt med så är det. Så nu är tanken alltså någon av dessa, rent spontant tycker jag mest om den röda men den kanske är lite kall?

Har ni kläderna klara för julafton? Vad ska du i så fall bära?

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: