Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Jullov, nya naglar och mysdag.

Det finns vissa saker som är fördelar med att vara lärare mot andra yrken. Den ena fördelen är att varje dag möta massor med människor som man får chansen att lära känna, utvecklas tillsammans med och lära sig massor av.

Det andra är att känna sig glad över det lilla i livet. Jag tror att man lär sig uppskatta livet som lärare eller egentligen personal i skolans & förskolans värld över lag. Jag känner att alla inom skolan oavsett utbildningsgrad är så viktiga när det gäller att ta hand om andra barn. Vi får nämligen den fina gåvan när föräldrar lägger sina barn liv i våra händer. Vem lär sig inte då att uppskatta livet, med en sån oerhört vacker gåva från någon?

På tal om händer så startade jag jullovet med att få mina naglar fixade på Daily life spa här i stan. Så nu är jag jul och nyårsfin. William och jag tog sedan en runda på stan och åt tillsammans på Maestro Pizzeria. Insåg att det nog är två år sedan vi åt där sist, vet inte varför det blivit så. Men åren tickar på som ni vet, den pizzerian har verkligen världens godast kebabsås. Nu äter jag inte kebab och kött så jag tog en vegetarisk pizza, men det var gott till det med.

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: