Dark Mode Off / On
Läraryrket

Dagen innan jullov.

Idag var det alltså dagen innan jullov. Det har varit en snabb och spännande dag, jag brukar gilla såna här dagar när det går mot jullov och även sommarlov. Det är en del saker som bryter av som jag som vuxen uppskattar som julshow idag som ett exempel.

Imorgon börjar jullovet, Williams börjar redan ikväll efter JulMosaik som vi ska gå på. Det är en julshow hans skola sätter upp. Efter det ska jag hem och sova innan den sista arbetsdagen på den här terminen. Tycker terminen försvann i ett swish!

Under ledigheten ska jag, umgås med William. Njuta av julafton och nyårsafton. Möta 2018 och kanske även hitta något bra från mellandagsrean. Vad ska ni göra under julledigheten om ni har någon?

22 Comments

  1. I morgon gör Elin sista skoldagen för 2017, efter skolan ska vi gå å köpa julklapp till Elins ”pojkvän” och en av hennes kompisar. Sedan på kvällen har Elin karate.

    Julshow låter som ett bra sätt att inleda jullovet 🙂

  2. Längtar sååå efter imorgon kl: 18:30!! Då stämplar jag ut för hela 5 dagars-ledighet =D… första gången på mina 14års yrkesliv!! Det är lyxigt och välbehövligt <33 Känns som du/ni kommer få väldigt mysigt ledighet ni med, hoppas jag verkligen på och ta hand om er i mörkret!! Många kramar och ha en fortsatt TREVLIG 2017!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: