Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Beställning från Welloteket.

Behövde uppdatera mig med hälsokost igen. Så gjorde en beställning på Welloteket som hittills är den butik med det utbud jag gillar bäst. Det blev Omega 3, MSM, Spirulina och B12 denna gång. Gillar det där med att testa något nytt vid varje jag jag gör en beställning. Dessutom köpte jag en jättefin anteckningsbok som jag har planer på att skapa en liten Bullet Journal av.

Tycker alltid det är kul att hämta ut paket med saker när företaget skickat med en liten present. Denna gång fick jag ett litet te-prov. Så det ska jag göra när jag kommer hem från jobbet senare. Dricka mig en kopp te och bara ta det lugnt och andas.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: