Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Ett drömmande nattliv.

Drömde en hel del inatt. Vaknade och kände mig lite smått oroad. Blir ofta orolig när jag drömmer saker som rör runt med känslor.

Ska alldeles strax kliva upp. Ska äta frukost och sedan börja dagen. William har friluftsdag på längdskidor idag, kände en längtan efter saken själv. Men vill i så fall prova ensam innan jag ger mig på att göra saken tillsammans med andra.

Efter jobbet idag ska jag äntligen fixa mina naglar. De är inte alls fina nu, men hon som gör mina naglar har varit i Thailand på semester. Men nu så ska de fixas till och jag ska få känns mig fin.

Taggar upp mig själv inför dag 2/4 innan lov och vila. Som jag ska vila och andas, jag ska se till att bara låta kroppen få ta in lugnet.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: